Avlopp

Professionellt installerade avlopp och brunnar samt regelbunden rensning och spolning ökar driftsäkerheten och minimerar således risken för problem. VVS-Husets installationer av brunnar, rör och wc-stolar utförs omsorgsfullt för att du ska slippa oroa dig.

Avlopp är förmodligen inte det första du tänker på när du skissar på ett nytt badrum, kök eller en ny tvättstuga. Samtidigt är det oerhört betydelsefullt att just den delen av arbetet blir utfört korrekt med både noggrannhet och regelverk i åtanke.

Om arbetet utförs rätt med installation av avlopp och golvbrunnar minskar du risken för fuktskador och därmed också risken för kostsamma och tidsödande reparationer.

Med VVS-Huset som installatör är du trygg, våra installationer kännetecknas av kvalitet under lång tid framöver.

Artiklar från Avlopp

9 maj, 2018

Stambyten ökar värdet på fastigheten

Att göra ett stambyte i en fastighet är ett stort ingrepp och många tycker att det […]
7 februari, 2018

Låt oss prata avlopp

Stopp i avloppet är inte så roligt att få. Oftast är det inte något fel på […]

Goda råd om avlopp från VVS-Huset

Här ger vi goda råd, tips och information om avlopp som kan vara värdefull för dig. Kom ihåg att du alltid kan höra av dig till VVS-Huset om du behöver ytterligare rådgivning och praktisk hjälp. Vi är ett auktoriserat VVS-företag som funnits sedan 1932.

Hur du undviker stopp i avloppet

Det finns mängder av husmodersknep för att lösa proppar i avlopp och lika många lösningsmedel och verktyg. Fast det bästa är ändå att börja i andra änden och tänka på vad som inte bör spolas ner i rören. Du kan med gott samvete spola ner det som kommer från kroppen - det vill säga vår avföring. Naturligtvis kan även toalettpappret få följa med ner. Spola hellre en gång för mycket för att undvika att för mycket spolas ner samtidigt.

Med ovanstående grundregel kan du i princip utesluta allt annat för vad som får sköljas och spolas ner. Hårrester, hushållspapper, matrester och kemikalier bör alltså inte spolas ner utan ska hamna i återvinningen istället.

Avlopp - installation, underhåll och reparationer

VVS-Huset i Malmö har sedan 1932 hjälpt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, fastighetsförvaltare och privatpersoner med VVS. Med våra skickliga samarbetspartners står vi starka för båda små och stora projekt. De företag vi arbetar med är leverantörer, producenter och hantverkare. Hör av dig till VVS-Huset när du behöver hjälp med installation, underhåll och reparation av avlopp, brunnar, vattenlås, WC-stolar, inbyggda WC-stolar. Vi ska också ses som en naturlig partner när du ska renovera kök, badrum och tvättutrymmen och därtill även när dina avloppsrör behöver rensas och spolas.

VVS-Huset är experter på avlopp. Vi kan:

  • Rensning och spolning
  • Brunnar
  • Kök
  • Badrum
  • WC-stolar
  • Inbyggda WC-stolar
  • Vattenlås

Fd Tvättman, Strömgatan 4/Lundavägen 144 Malmö – Wanaka

VVS-arbete i samband med renovering för restaurang. Installation av fjärrvärme samt omläggning av kall- och varmvattenstammar.


IMG