Avlopp

Professionellt installerade avlopp och brunnar samt regelbunden rensning och spolning ökar driftsäkerheten och minimerar således risken för problem. VVS-Husets installationer av brunnar, rör och wc-stolar utförs omsorgsfullt för att du ska slippa oroa dig.

Avlopp är förmodligen inte det första du tänker på när du skissar på ett nytt badrum, kök eller en ny tvättstuga. Samtidigt är det oerhört betydelsefullt att just den delen av arbetet blir utfört korrekt med både noggrannhet och regelverk i åtanke.

Om arbetet utförs rätt med installation av avlopp och golvbrunnar minskar du risken för fuktskador och därmed också risken för kostsamma och tidsödande reparationer.

Med VVS-Huset som installatör är du trygg, våra installationer kännetecknas av kvalitet under lång tid framöver.

Om olyckan är framme - vi spolar, rensar och får fart i rören igen

Stopp i avloppet hör till vardagen. I de flesta fall är det inte fel på avloppsrören utan ändrade vanor som ofta orsakar proppar. I takt med att vi till exempel använder mer olja och fett vid matlagning samtidigt som vi använder mindre och svalare vatten att skölja ner med, ökar risken för samlingar som sedan orsakar stopp i avloppet. VVS-Huset gör insatser genom rensning och spolning för att lösa upp propparna.

Även om vi hjälper dig vid akuta situationer ser vi gärna ett regelbundet underhåll av avloppsrören med kontinuerlig avspolning. Det hindrar inte bara stopp i avloppet, men förlänger också livslängden på rören.

Tänk på att du som stamkund hos VVS-Huset har tillgång till jour dygnet runt.


Aktuellt från Avlopp

28 november, 2019

Välj trygghet och säkerhet – få mer än 85 års erfarenhet

VVS-Husets historia började redan 1932 då Herved Svensson grundade Herved Svenssons Rör. Under dessa dryga 85 […]
14 november, 2018

VVS-företag med gamla anor

VVS-Husets historia börjar redan 1932. Då grundade Herved Svensson sin VVS-firma som fick namnet Herved Svensson […]
9 oktober, 2018

Ett auktoriserat VVS-företag

VVS-Huset är ett auktoriserat VVS-företag enligt branschregler i Säker Vatteninstallation. Det innebär att vi säkrar vår […]

Goda råd om avlopp från VVS-Huset

Här ger vi goda råd, tips och information om avlopp som kan vara värdefull för dig. Kom ihåg att du alltid kan höra av dig till VVS-Huset om du behöver ytterligare rådgivning och praktisk hjälp. Vi är ett auktoriserat VVS-företag som funnits sedan 1932.

Hur du undviker stopp i avloppet

Det finns mängder av husmodersknep för att lösa proppar i avlopp och lika många lösningsmedel och verktyg. Fast det bästa är ändå att börja i andra änden och tänka på vad som inte bör spolas ner i rören. Du kan med gott samvete spola ner det som kommer från kroppen - det vill säga vår avföring. Naturligtvis kan även toalettpappret få följa med ner. Spola hellre en gång för mycket för att undvika att för mycket spolas ner samtidigt.

Med ovanstående grundregel kan du i princip utesluta allt annat för vad som får sköljas och spolas ner. Hårrester, hushållspapper, matrester och kemikalier bör alltså inte spolas ner utan ska hamna i återvinningen istället.

Avlopp - installation, underhåll och reparationer

VVS-Huset i Malmö har sedan 1932 hjälpt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, fastighetsförvaltare och privatpersoner med VVS. Med våra skickliga samarbetspartners står vi starka för båda små och stora projekt. De företag vi arbetar med är leverantörer, producenter och hantverkare. Hör av dig till VVS-Huset när du behöver hjälp med installation, underhåll och reparation av avlopp, brunnar, vattenlås, WC-stolar, inbyggda WC-stolar. Vi ska också ses som en naturlig partner när du ska renovera kök, badrum och tvättutrymmen och därtill även när dina avloppsrör behöver rensas och spolas.

VVS-Huset är experter på avlopp. Vi kan:

  • Rensning och spolning
  • Brunnar
  • Kök
  • Badrum
  • WC-stolar
  • Inbyggda WC-stolar
  • Vattenlås

Fd Tvättman, Strömgatan 4/Lundavägen 144 Malmö – Wanaka

VVS-arbete i samband med renovering för restaurang. Installation av fjärrvärme samt omläggning av kall- och varmvattenstammar.


IMG